Укупно приказа странице

Maticna sluzba Vranje za opstine Gnjilane,Kosovska Kamenica,Vitina i Novo Brdo


USLUZNI CENTAR - PRIVATNA AGENCIJA

GRAD VRANJE
MATICNA SLUZBA  KOSOVSKO METOHIJSKUH OPSTINA
GNJILANE, VITINA, KOSOVSKA KAMENICA  I   NOVO BRDO
Gradska uprava Grada Vranja nadležna je za vođenje matične evidencije za opštine: Gnjilane, Vitina, Kosovska Kamenica i Novo Brdo. Prostorije Matične službe nalaze se u Vranju.


Rok za obnavljanje matičnih knjiga je produžen i matična služba postupa po predmetima obnove upisa matičnih knjiga rođenih, venčanih i umrlih, kao i knjiga državljana.

_______________________________________________________ Obavestenje: Ukoliko koristite usluge Usluzni Centar - Privatna Agencija,  obrasce Zahteva za izvode i uverenja trazite od Nas, 
a ako zahteve podnosite LICNO na salteru maticne sluzbe Vranje,obrazac zahteva preuzmite na salteru maticne sluzbe Vranje. 
Paznja: Zahtev Usluzni Centar - privatna Agencija i zahtev maticne sluzbe Vranje, nisu istog formata.
Koristite samo zahteve koji su iskljucivo namenjeni ili za Agenciju ili za maticnu sluzbu Vranje, jer maticna sluzba Vranje prihvata samo svoje obrasce,tako da iste preuzmite u prostorijama maticne sluzbe Vranje u Vranju.

Obavestenje: Ukoliko koristite usluge Usluzni Centar - Privatna Agencija,  uplatnice o placenoj  Republickoj administrativnoj taksi , uplatnice o placenoj Gradskoj naknadi Grada Vranje uvecanu za iznos PTT troskova Gradske uprave Vranje i uplatu  Naknade Usluznog Centra , skenirati i poslati na email
Podnesite zahtev na  usluznicentar@live.com
Trazena dokumentacija se salje iskljucivo na podrucju Republike Srbije.
Podaci u Zahtevu se popunjavaju iz licne karte.
U slucaju odbijanja zahteva bicete obavesteni telefonom ili e-postom.
Pozeljno je da uz Zahtev i kopije uplatnica posaljete i kopije starih izvoda iz MKR,MKU,MKV i uverenje iz knjige drzavljana i skeniranu licnu kartu za lice koje trazi dokumenta.
Ukoliko trazite Inernacionalni izvod i Uverenje o slobodnom bracnom stanju kontaktirajte Nas na e-mail   usluznicentar@live.com kao i izvode i uverenja koja se salju izvan Republike Srbije na e-mail usluznicentar@live.com

Za sve ostale usluge i informacije  kontaktirajte Nas  na  usluznicentar@live.com  ,  stojimo Vam na raspolaganju.